LIJNS In de media | Portfolio

April & May

April & May

Wij zijn Friends met April and May! En wat een groot compliment is dat! Eén van de meest invloedrijke, perfecte stijl, design blog in de wereld!


VT Wonen&Design Beurs

VT Wonen&Design Beurs

LIJNS bladen en een selectie van onze nieuwe collectie wordt getoond op de VTwonen&design beurs 2015!


VTWonen

VTWonen

LIJNS mocht meerdere malen stralen in de VTwonen! Zowel in het magazine als op de blog. En wij hebben ook de trouwe abonnees een cadeautje mogen geven!


Delicious

Delicious

LIJNS is inmiddels meerdere keren in de Delicious genoemd. Waarvoor bedankt! Ook hebben wij meegewerkt aan het aankleden van de Delicious stand!


ELLE eten

ELLE eten

Op de site van ELLE eten werd LIJNS getipt als Het must have cadeau voor de Kerst!


Libelle

Libelle

Zowel op de site zijn we genoemd, maar ook voor een spread in het tijdschrift is ons prachtig wit marmer gebruikt voor!


LIJNS en Restaurant Oost (Amsterdam NL)

LIJNS en Restaurant Oost (Amsterdam NL)

LIJNS heeft het Carrara marmer mogen leveren aan dit Italiaanse restaurant Restaurant Oost. Restaurant Oost streeft naar het maken van eerlijk, eenvoudig eten, geserveerd op een ongedwongen plek. Er wordt zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt. Rond het karakteristieke hoekpand met grote ramen bevindt zich een ruim terras waar je onder de bomen of in de zon heerljk kunt genieten van een glas wijn, crostini’s of een Italiaanse pizza


LIJNS en Pintxos (Mechelen België)

LIJNS en Pintxos (Mechelen België)

Pintxos, een bistro waar je die heerlijke Spaanse hapjes aan een prikker kunt eten… huist n het voormalige café Mille, het pand stond ruim anderhalf jaar leeg maar de broers brachten daar eigenhandig verandering in. Het resultaat is een mix van materialen en aardse kleuren met hier en daar a touch of green om het geheel wat frisser te maken. Een heuse metamorfose dus en dat met oa LIJNS marmer!


Sansevaria Oostende

SANSEVARIA BAGELS

Deze bruin marmeren letters zijn gebruikt voor de gevel in dé leukste bagelshop in o.a. Oostende.


LIJNS en STACH Food

LIJNS en STACH Food

Bij STACH Food aan de Overtoom in Amsterdam hebben wij groene en zwarte marmeren bladen mogen maken voor de eettafeltjes. Top!


Wendy Magazine decembernummer 2017

Wendy Magazine decembernummer 2017

LIJNS in de Wendy van Dijk in het decembernummer!


Winkelinrichting OMODA

Winkelinrichting OMODA

Voor de nieuwe winkel (de 18e!) van OMODA heeft LIJNS de inrichting mogen verzorgen m.b.t. het marmer. Prachtige grote ronde Carrara marmeren bladen als showtafels en mooi marmeren bladen voor de schappen. Het was onze grootste klus sinds dat we begonnen zijn in 2012 en trots op het resultaat!


Trays bij Stibbe

Trays bij Stibbe

Een groot aantal prachtige hele grote trays, maatwerk, mochten wij leveren aan Stibbe voor hun nieuwe kantoorpand in Amsterdam. Een kantoorpand met Scandinavisch design gestyled door ROSSI&BLAKE.


HAPPI HOME hét homemagazine van de Happinez

HAPPI HOME hét homemagazine van de Happinez

LIJNS werd uitgelicht met onze zeshoek van marmer door de HAPPI HOME!


GOOD MORNING van Food Bandits

GOOD MORNING van Food Bandits

LIJNS heeft mogen meewerken aan dit prachtige kookboek. Een kookboek van Foodbandits met heerlijk ontbijtgerechten te leuke verhalen! De foto’s zijn gestyled met LIJNS marmer, stuk voor stuk prachtig!! Ons favoriete culinaire en super creatieve team bestaande uit Suus haar man Johann en tekkel Moos! Dit boek móet je natuurlijk hebben, ook als je géén ontbijtmens bent, dan word je dat vanzelf!


Delicious Magazine

Delicious Magazine

LIJNS pronkt met regelmaat in het verschillende oplages zoals het baknummer van oktober / november met onze marmeren bladen. LIJNS marmer is gebruikt voor de foodfotografie.

Delicious Blog

Delicious Blog

LIJNS stond te pronken in het speciale baknummer van oktober / november met onze marmeren bladen. LIJNS marmer is gebruikt voor de foodfotografie!


Libelle Magazine

Libelle Magazine

LIJNS marmer is gebruikt, meerdere malen alweer, door de Libelle! En nu in het speciale baknummer (editie sept/okt). Prachtige herfstsfeer met heerlijke bakrecepten tegen een achtergrond van ons Carrara marmer!


Food Bandits

Food Bandits

Foodbandits een fantastisch blog met geweldige foto’s en belangrijker nog heerlijke recepten. Suzanne en Johann maken samen deze meer dan sfeervolle blog en begin oktober geeft Suzanne een hapjesplank weg en een super korting op onze 60/60 bladen! Snel even lezen hoor!


HOMECRUSH_

HOMECRUSH_

Hét nieuwe online platform waar je je kunt laten inspireren door populaire interieur bloggers. Snuffel rond op de blog – pas op, verslavend 😉 – en geniet van de leuke posts en mooie foto’s. Extra leuk: onder our crushes kun je de favoriete producten van elke blogger vinden – en shoppen of course! En last but not least: shop direct vanaf de bloggers hun Instagram foto’s bij shop our feed. Enjoy! Bij HOMECRUSH_ kun je LIJNS onderzetters winnen. Doe je ook mee?


Milou Nieuwenhuis

Milou Nieuwenhuis

Milou Nieuwenhuis [blogger] van Van het kastje naar de muur heeft een prachtig interieur blog. Zij heeft de LIJNS marmeren zeshoek onderzetters uitgelicht, en hoe!


101 woonideeen

101 woonideeen

In totaal 5 x heeft de 101 woonideeen LIJNS opgenomen. Wat zijn en waren we trots!


by gitte

by gitte

By Gitte verkoopt ook LIJNS marmer en maakt zelf prachtige leren items!


IVY & LIV

IVY & LIV

Voor dit prachtige merk heeft LIJNS haar marmer mogen leveren voor de stand en visuals!


Stoer Metaal

Stoer Metaal

Stoer Metaal en LIJNS. Een gave combinatie. LIJNS marmer is gebruikt voor de metalen tafels!

M.OSS Design

M.OSS Design

En wat een trots. M.OSS Design gebruikt LIJNS marmer voor de prachtige design meubelen en verlichting


The Playing Circle

The Playing Circle

LIJNS heeft bij de Loft haar marmer mogen presenteren!


Sacha Shoes

Sacha Shoes

Voor een shoot van Sacha hebben wij marmer mogen leveren

Food Bandits

Food Bandits

Food Bandits een meer dan gaaf blog over alles wat met eten en foodfotografie te maken heeft. LIJNS heeft graag meegewerkt!


ShowHome.nl

ShowHome.nl

Bij showhome zijn we aantal keren genoemd met de leuke DIY ideeën. Zowel de kerstboom van plywood als de cementen kruk.